Uitnodiging bijeenkomst samenleven in Harderwijk

HarderwijkAanpak
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
De meeste Harderwijkers en Hierdenaren kunnen meedoen in de samenleving maar wat als dit niet vanzelfsprekend gaat. Op maandag 5 november is waardevolle bijeenkomst in de Visafslag. Het programma start om 18.15 uur met een verhaal van een inwoner en lid van de Sociale Adviesraad. Zij neemt u mee in haar zoektocht naar ander werk.



Wethouder Gert Jan van Noort vertelt over zijn kennis van het Sociaal Domein en de inzet voor onze inwoners. Daarna volgt een interactieve deel door aan de hand van stellingen mee te denken over ‘samenleven’ in Harderwijk. U kunt zich vóór donderdag 1 november aanmelden via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.



Datum: maandag 5 november

Tijd: 17.30 – 20.00 uur

Locatie: Vischafslag Havendijk 13 in Harderwijk



Sociale Adviesraad
De Sociale Adviesraad Harderwijk bestaat uit inwoners van Harderwijk en adviseert de gemeente (gevraagd en ongevraagd) over het sociaal beleid. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door leden van de raad. Een goede samenwerking betekent ook goed naar elkaar luisteren. De signalen van de samenleving, en bijeenkomsten zoals deze, helpen de Sociale Adviesraad daarbij.